Roger Waters ilk kez Türkiye’de!
 

Müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, rock müziğin efsanevi ismi, Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters, İstanbul’a geliyor.

İKSV tarafından BKM ve Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle ve Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen konser, 20 Haziran Salı günü Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Roger Waters konserinin biletleri çok yakında Biletix üzerinden satışa çıkıyor.

Pink Floyd’un kurucularından, şarkı yazarı, bas gitaristi ve grubun beyni Roger Waters İstanbul konserinde solo albümlerinden örnekler ve Pink Floyd’un unutulmaz şarkılarının yanı sıra grubun unutulmaz albümü ‘The Dark Side Of The Moon’un tamamını çalacak.

Konserde büyük ekranlarda video projeksiyonları ve özel efektler, 360 derecelik quadrophonic ses sistemi ile birleşerek görsel bir şölen yaratacak.

Efsanevi rock grubu Pink Floyd 1966 yılında Roger Waters ve Syd Barrett tarafından kuruldu. Barrett’ın ayrılması ile grubun mimarı konumuna gelen Waters; ‘The Dark Side Of The Moon’, ‘The Wall’ (23 Platin Albüm ödülü), ‘Animals’, ‘Wish You Were Here’ ve ‘Final Cut’ gibi klasiklere imza attı. Grup, geçtiğimiz yıl Live8 konseri için yıllar sonra ilk defa biraraya geldi.

20 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek konserin sanatçı bağlantısı GNL Entertaintment tarafından yapıldı.
Kaynak:Ntvmsnbc 26 Mart 2006

 
Süper Teyze 446
 Doğacan, ailesinin gözbebeğiydi. Özellikle on yaş büyük ağabeyi Doğacan’ı çok çok sever,bir dediğini iki etmemeye çalışırdı. Doğacan ‘ın doğumgünü yaklaşırken bütün aile sürpriz hediyeler hazı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.