Hollywood starlarının takıntıları
 

Dünyaca ünlü Hollywood sakinlerinin birbirinden ilginç takıntıları insanı hayrete düşürüyor. İştü starların garip takıntıları...
Onlar da sonuçta insan... Kimden mi bahsediyoruz? Tabii ki bu sayfanın müdavimi olan Hollywood sakinlerinden... Evet, dediğimiz gibi onlar da insan ve onların da herkes gibi çeşitli takıntıları var. Bu takıntıların bir kısmı yaradılıştan. Örneğin Justin Timberlake, hastalanmaktan korktuğu için mikrop fobisi geliştirmiş ve bu nedenle gittiği her yere ‘dezenfektan ekibini’ de götürüyor. Tabii ki starlığın getirdiği ‘takıntılar’ da var. Misal Janet Jackson... Artık deyim yerindeyse ‘ne yapacağını şaşıran’ Jackson, kulak burun boğaz doktorunu yanına almadan sokağa adımını atmıyor! Bu ilginç takıntının sebebi ise bilinmiyor... Belki estetik yaptıra yaptıra iyice deforme olan burnunun bir yerlerde ‘arıza’ çıkarmasından korkuyordur...

Jennifer Lopez

Lopez’in ‘beyaz’ takıntısı var. Kalacağı her otel odasının baştan aşağı beyaza bürünmesini istiyor. Oda sıcaklığı tam tamına 25.5 derece olmalı, müzik olarak da salsa ve hip-hop çalmalı!

BRITNEY SPEARS

Pop müziğin prensesi, şimdiye kadar organizatörlere çok masraf çıkarmıyordu. Ancak bebeğinin doğumundan sonra, tam teşekküllü bir bebek odası istiyor.

KEIRA KNIGHTLEY

Yaşayan en seksi kadınlardan biri ama hâlâ özgüven sorunu yaşıyor... Keira, göz teması kurmaktan korktuğundan sette kimsenin yüzüne bakmasını istemiyor.

CAMERON DIAZ

İşte bu da dünyanın en seksi temizlikçisi! Temizlik takıntısı dillere destan olan Cameron Diaz, artık kendini tutamıyor! Sette yerlerdeki çöpleri toplayan Diaz, ortalık pırıl pırıl olana kadar konsantrasyon zorluğu çekiyor.

Rod STEWART

Artık emekli olma zamanı geldi ama Stewart hâlâ turnelerine devam ediyor. Ünlü rock’çı yatacağı odanın zifiri karanlık olmasını istiyor. Yardımcıları içeriye ışık sızmasın diye oda camlarını siyah kağıtla kapatıyor.
Kaynak: İnternethaber 25 Mart 2006

 
Süper Teyze 373
Mahallenin en yaşlılarından olan Munise teyze, yolda arkadaşı Makbule  teyze ile karşılaşmıştı : - Nerelerdesin şekerim ? Görüşmeyeli aylar oldu, diyerek sarıldı arkadaşına. - Sorma baş devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.