Velilere kitap okuma testi
 

Diyarbakır’daki özel bir okul, anne babalar için okuma yarışması düzenledi. Yıllar sonra yeniden sınav heyecanı yaşayan yaklaşık bin veli, soruları yanıtlamak için ter dökerken, çocukları da dışarıda onları bekledi.

Yıllardır sınava giren öğrencileri, velileri dışarıda heyecan ve merakle beklerdi. Ancak Diyarbakır’ın özel ilköğretim okullarından birinde düzenlenen yarışmada, öğrencilerin sıralarına yerleşerek, soru kitapçığının başında ter dökenler bu kez velilerdi.

Tolstoy’un “İnsan Ne İle Yaşar” adlı kitabını okuyan veliler, bu kitap ile ilgili toplam 70 sorunun yanıtını bulmak zorundaydı.
 
Bu kez anne babalar çocuklarını değil, okul çıkışında çocuklar anne babalarını bekledi. Yıllar sonra yeniden sınav heyecenı yaşayan anne babalar ise çocuklarını artık daha iyi anlayacakları söyledi. Dereceye giren 33 veli, bilgisayardan çeyrek altına çeşitli armağanların sahibi oldu.

Okul Müdürü Yaşar Yılmaz, hedeflerinin okuma alışkanlığını artırmak olduğunu belirterek, velilerin öğrencilerin psikolojilerini anlamasını da istediklerini söyledi.
Kaynak:Ntvmsnbc 27 Mart 2006

 
Süper Teyze 208
Genç adam  bürosuna girer girmez bağırdı : - Size müthiş bir haberim var arkadaşlar ! Geçen hafta sonu ikizlerimiz dünyaya geldi ! Çalışma arkadaşları genç babayı  tek tek öperek kut devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.