50 yıl aynı rolü oynadı Rekorlar Kitabı’na girdi
 

Torunu yaşındaki oyuncular televizyonda bir görünüp bir kaybolurken, 87 yaşındaki aktrist Helen Wagner, 50 yıldır aynı karakteri oynadığı "As the World Turns" dizisiyle, "bir tek oyuncu tarafından TV’de en uzun süre oynanan karakter" olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Helen Wagner, CBS’de gündüzleri yayınlanan dizideki aile reisi kadın Nancy Hughes rolünün bu kadar uzun sürmesinin sırrını şöyle açıkladı: "Onlar bana iş teklif edip durdular, ben de hep kabul ettim. Benim için sahneler yazdılar, ben de bu sahneleri oynamayı sürdürdüm. Bırakmayı ya da bırakmamayı hiç düşünmedim."

Helen Wagner, nazik fakat açık sözlü Nancy Hughes rolünü "As the World Turns" dizisinin ilk yayınına başladığı 2 Nisan 1956’dan bu yana oynuyor. Dizideki ilk diyaloğunu da (kocası rolündeki adama söylerken) dün gibi hatırlıyor: "Günaydın hayatım, kahvaltıda ne istersin?"
Kaynak: Hürriyet 3 Nisan 2006

 
Süper Teyze 150
Murat ve Emir kendi aralarında konuşuyorlardı : Soğuk havalarda, sabahları yüzümü yıkamaktan nefret ediyorum ! dedi Murat. Ama annem çok sıkı kontro ediyor. Bazan kandırabiliyorum ama bu sabah banyo devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.