Yeni kahraman: Homer Simpson
 

Dünyanın en ünlü çizgi ailesi ‘Simpsonlar’, beyazperdeye taşınıyor. ‘The Simpsons’ın sinema filmi, 2007’nin Temmuz ayında seyirciyle buluşacak.

Saflığı ve fazla kilolarıyla fenomen olan baba Homer, zekasıyla parmak ısırtan diken saçlı Bart, saç modeliyle ünlü anne Marge, çok bilmiş kız kardeş Lisa, ve bebek Maggie’den oluşan beş kişilik Simpson Ailesi şimdi de beyazperdeyi şenlendirecek.

Yapımını 20th Century Fox şirketinin üstlendiği filmde Homer Simpson’ı Dan Castellaneta, Bart Simpson’ı Nancy Cartwright, anne Marge Simpson’ı Julie Kavner, evin kızı Lisa Simpson’ı Yeardley Smith seslendirecek.

Film için hazırlanan 25 saniyelik fragman da ABD’de seyirciyle buluşmaya başladı. Fragmanda “Amerikan tarihinin en büyük kahramanı” diye sunulan Homer Simpson, iç çamaşırlarıyla seyirci karşısına çıkıyor ve “Ne söylemem gerektiğini unuttum” diyor.

The Simpsons’ Amerika Birleşik Devletleri’nin en uzun süre ekranlarda kalan eğlence serisi...

1989’dan beri televizyon ekranlarında olan çizgi dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştı. ‘Simpsonlar’ın 400 bölüme ulaşarak 2008’e kadar ekranda kalması planlanıyor.

‘The Simpsons’ın yaratıcısı Matt Groening, yeni fikirler bulabildikleri sürece yeni bölümler yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Kaynak: Ntvmsnbc 3 Nisan 2006

 
Süper Teyze 114
Beril halasına sordu  - Neden eniştemle sizin çocuğunuz yok halacığım ? Halası gülümsedi : - Çünkü leylekler bize bebek getirmediler Berilciğim ! Küçük kız başını salladı : - Şi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.