Yüksek Sadakat ilk imza gününde
 

Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri ile müzikseverlerin beğenisini kazanan "Yüksek Sadakat" rock müzikte son günlerin en çok konuşulan ismi oldu.

Albümleri müzik eleştirmenlerinden olumlu not alan ve müzikseverlerin beğenisini kazanan grup D&R Rock müzik satış listelerinde bir çok ismi geride bırakarak 1 numaraya yükseldi. Dinleyicilerine Sürpriz : İmza gününde canlı konser verecekler.

"Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer" isimli şarkıları ile Power Türk, Süper Fm, Radyo Klas, Radyo Tatlıses, Radyo Time gibi ulusal radyoların liste programlarında uzun süredir zirvede olan grubun aynı şarkıya çekilen video klipleri de büyük ilgi gördü. Şu günlerde bahar aylarında başlayacak olan turne programını hazırlayan "Yüksek Sadakat" in "Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer" isimli şarkısı Türkiye Radyoları’ nda en çok çalınan 1. şarkı.
Kaynak:Kanal d 31 Mart 2006

 
Süper Teyze 127
Ormanlar kralı aslan,bir gün bayan oğlak’ın kapısını çalar. Bu ziyaret oğlak hanımı çok heyecanlandırmıştır. Aslanı içeri davet eder ve kahve ikram eder. Sonra da çekinerek sorar : - Bu onur vere devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.