Funda Arar’la Son Dans
 

2.5 yıl önce çıkardığı üçüncü solo albümü ’Sevda Yanığı’nın ardından Funda Arar, ’Son Dans’ adlı yeni albümü ile sevenleri ile buluştu.

Farklı tarzdaki eserleri bir araya getiren albümde Bergen’e ait ’Benim İçin Üzülme’ ve Yunanlı müzisyen Antonis Vardis’in bestesi dikkat çekiyor ’Sevgilerde’ adlı ilk albümüyle 2000 yılında tanıştığımız Funda Arar, 2001’de Kıraç ile ’Sevgiliye’ adlı düet albümü yaptığında; müzikseverler için fark edilir seslerden biriydi. 2002’de çıkardığı Alagül adlı albümünde, söz ve müziği kendisine ait beş şarkısıyla besteci ve söz yazarı olarak da başarısını kanıtlayan Arar; 2003’te çıkardığı Sevda Yanığı ile müzikal bir marka haline geldi. Gerek ses rengi, gerekse müzikalitesiyle dikkat çeken genç sanatçı, yarın Son Dans adlı dördüncü solo albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. "Albümde herkesin seveceği bir şarkı mutlaka var" diyen Arar, rock soundlu parçaların yanı sıra, arabesk ve tabii ki eğitimini aldığı Türk Müziği tınılarının hissedildiği şarkılarıyla yine gönülleri fethedecek. Fethedecek; çünkü sözler yine her zamanki gibi gönülleri yakıp kavuracak!
Kaynak:Kanal d 21 Mart 2006

 
Süper Teyze 33
Dersin konusu insan vücudu idi. Öğretmen sordu : - Söyleyin bakalım çocuklar, karnımız ne işe yarar ? Arka sıralarda oturan sınıfın en afacan çocuğu Alican parmak kaldırdı. - Evet Alican ? - Kar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.