Michael Douglas Hayırlı Evlat
 

Ünlü aktör Michael Douglas, Los Angeles’ta babası Kirk Douglas’ın kendi ismine kurduğu tiyatroya 1 milyon dolar tutarında bağışta bulundu.İnternetteki ’’entertainment’’ sitesinin haberine göre, ’’hayırlı evlat’’ Michael Douglas, yaklaşan Babalar Günü’nde Kirk Douglas’a milyon dolarlık bir armağan sunacak.


Babasının isminin verileceği tiyatro binasına 1 milyon dolarlık bağışta bulunan Douglas, ’’Babam için kurduğu bu tiyatro çok önemli. Çünkü, o aktörlük kariyerine tiyatroda başladı. Ona böyle bir armağan sunmaktan çok mutluyum’’ açıklamasında bulundu. 

Toplam 320 koltuğu bulunan Los Angeles’taki Kirk Douglas Tiyatrosu, Ekim ayında perdelerini açacak. 

58 yaşındaki Michael Douglas ile 86 yaşındaki Kirk Douglas, geçen yıl çevrilen ’’It Runs in the Family’’ adlı filmde ilk kez biraraya gelerek baba-oğulu canlandırmıştı. Douglas ailesinden üç kuşağı buluşturan filmde Kirk Douglas’ın eski eşi ve Michael Douglas’ın annesi Diana Douglas ile Michael Douglas’ın oğlu Cameron da rol almıştı.
Kaynak: Hürriyet 18 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 199
Gecenin geç saatlerinde, tavuk kümesinden garip sesler gelmeye başlamıştı. Çiftçi ve karısı meraklandılar. Yaşlı adam el fenerini alarak karanlıkta kümese doğru yürümeye başladı. Bir yandan da kendi k devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.