Dünya yıldızlarını bekliyoruz
 

Bu yaz Türkiye’ye dünyaca ünlü isimler gelecek. Sting, Depeche Mode, Chic Corea, Cecilia Bartoli, Black Eyed Peas, Ricky Martin... Özellikle İstanbul pop müzikten caza, operaya müzikle dolacak.

Yaz ayları için hep durgun olur denir. Tiyatrolar kapanır, vizyona "bomba" filmler girmez... Zaten herkese tatil gider, talep olmaz diye organizasyonlar ertelenir... Diye bilirdik. Ama son yıllarda İstanbul’un yazları da çok renkli geçiyor. Hele bu yıl rengarenk olacak. Nisan ayından başlayarak ekime kadar dünyaca ünlü müzisyenler İstanbul’a geliyor.

Madonna geliyor mu?
Kesin konserlere geçmeden önce ara ara çıkan bir dedikoduyla başlayalım: "Madonna geliyor mu?" Şu anda söylenen Madonna’nın Confessions Tour bünyesinde 14 Eylül’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konser vereceği. Kendi resmi sitesinde olmasa da en azından bilet satışı yapan sitelerde İstanbul’un adı geçiyor.

Bazılarının yerleri ve tam tarihleri belli olmasa da kesinlik kazananlara geçersek... Hayranlarının heyecanla beklenen etkinliklerden biri Depeche Mode’un 30 Temmuz’da vereceği konser. Kuruçeşme Arena’daki konser saat 21.00’de başlayacak. Aynı mekan BKM’nin organizasyonuyla başka ünlüleri de ağırlayacak. 14 Haziran’da ünlü İngiliz şarkıcı Sting, 20 Haziran’da Pink Floyd’un kurucularından, bas gitarist Roger Waters ve 28 Haziran’da Paul Anka Kuruçeşme Arena’da olacak. Tüm konserler 21.00’de başlayacak.

Yine önemli konserlerden biri özellikle gençliğini onlarla geçirmiş olanlar için Whitesnake konseri olacak. Rock müziğin en önemli gruplarından Whitesnake dünya turnesi kapsamında 27 Temmuz’da Parkorman’da çalacak.
Kaynak: Milliyet 10 Nisan 2006

 
Süper Teyze 430
 Okulun son günü afacan Arda eve döndü ve annesinin yanına  giderek müjdeyi verdi : - Size iyi bir haberim var anneciğim ! Gelecek sene bana yeni ders kitapları almak zorunda kalmayacaksı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.