İnternet Haftası başladı
 

4. İnternet Haftası çerçevesinde, iki hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 12 Nisan tarihinde ise ‘Türkiye İnterneti’nin 8. doğumgünü kutlanacak.

Türkiye’de internete ivme kazandırmak ve ülke gündemine yerleştirmek amacıyla düzenlenen İnternet Haftası, 9-23 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İnternet Haftası’nın tanıtımı için bir basın toplantısı düzenleyen Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, internetin matbaa ve elektrik gibi köklü bir icat olduğunu belirterek, herkese ucuz ve hızlı internet bağlantısının sağlanması gerektiğini söyledi.

İnternet Üst Kurulu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen İnternet Haftası’nın amacı, internetin Türkiye’ye gelişinin 8. yıl dönümünde Türkiye İnterneti’ni büyütmek, yeni projeler başlatmak, interneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine yerleştirmek ve Türkiye İnterneti’ne ivme kazandırmak. İnternet Haftası boyunca çeşitli yerlerde toplantı, seminer, panel gibi etkinlikler düzenlenecek. Haftanın resmi açılışı, İnternet’in Türkiye’deki doğum günü olarak kabul edilen 12 Nisan’da, TÜBİTAK Feza Gürsey Salonu’ndaki yapılacak.
      
‘HERKESE UCUZ İNTERNET’
       İnternet Haftası’na ilişkin açıklamalada bulunan Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz herkese ucuz ve hızlı internet bağlantısının sağlanması gerektiğini söyledi. İnterneti yaymak ve toplum bilincini artırmak için etkinliklere büyük önem verdiği belirten Bakan Öksüz, İnternet Haftası’nın amacının; ‘interneti tanıtmak, toplumda internet bilinci yaratmak, sorunları saptayıp çözümler aramak ve Türkiye’de interneti ön sıralara çıkarmak’ olduğunu ifade etti.
Kaynak:Ntvmsnbc 10 Nisan 2006

 
Süper Teyze 38
Öğretmeni Kerem ‘e sorar : -  Baban ne iş yapıyor Kerem ? - İşsiz öğretmenim. - Anladım, demek şu sıra bir işi yok. Peki mesleği nedir ? - Kaplan avcısı öğretmenim. - Peki nerede avlanıyor devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.