Roger Waters barışa inanan herkes için çalacak
 

Pink Floyd grubunun şarkıcı ve basçısı Roger Waters, İsrail’de vereceği konseri Filistinli grupların isteği üzerine Yahudi ve Arapların birlikte yaşadıkları bir yere aldı.

Ünlü rockçı Waters, 6 Haziran’da Tel Aviv kenti parkında vereceği konseri, Filistinli siyasi aktivistleri de memnun etmek için Neve Şalom bölgesinde bir nohut tarlasına aldı. Neve Şalom Belediye Başkanı Rayak Rizik, Waters’ın değişiklik kararından memnuniyet duyduklarını belirterek, konsere 50 bin kişinin katılmasının beklendiğini söyledi.

İsrail’in inşa etmekte olduğu güvenlik duvarını kaldırılması için Filistin yanlısı harekete desteğini açıklayan "Another Brick in the Wall’ adlı kült şarkının yaratıcısı Waters’a bir grup Filistinli sanatçı, İsrail’de konser vermemesi için açık mektup göndermiş, ancak ünlü rockçı, konseri vermeye kararlı olduğunu açıklamıştı.

Roger Waters, "Barışa inanan herkese çalacağım için mutluyum. Hayranlarım nerede yaşarlarsa yaşasınlar, ayrım yapmıyorum" diye konuştu. 
Kaynak:Milliyet 17 Nisan 2006

 
Süper Teyze 239
Z eynep çukulataya bayılıyordu ! Bir gün annesine dedi ki : Eğer bir sihirbaz olsaydım,her şeyi çukulataya çevirirdim. Masaları, koltukları,arabaları,halıları,perdeleri !  Sonra da yavaş yava devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.