Yıldızları buluşturan dev proje
 

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, çocuk yuvalarında yaşayan çocukların yaşam koşullarının rehabilite edilmesi için yeni bir proje başlattı. Proje 23 Nisan günü, birçok sanatçının katılımıyla Lütfi Kırdar’da start alacak. Bu özel gecenin biletleri biletix’te satılmaya başlandı.

Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı çocuk yuvalarından son zamanlarda basına yansıyan üzücü görüntüler, acıların sona erdirilmesi için yetkilileri harekete geçirdi. Zekeriyaköy Rotary Kulübü, Enbe Orkestrası, Şişli Belediyesi ve Kanal D Kurumsal işbirliği ile yeni bir proje başlatıldı. Proje sorumluluğunu Nesrin Ercan’ın üstlendiği "Kimsesiz Minik Kalpler İçin Elele" projesi, Bakan Nimet Çubukçu ve SHÇEK’in desteği ile yürütülecek. Projenin amacı ise çocuk yuvalarında yaşayan çocukların yaşam koşullarının iyileştirilmesi...

LÜTFİ KIRDAR’DA ÜNLÜLER GEÇİDİ
31 Mart günü Feriye Lokantası’nda tanıtımı yapılan proje, 23 Nisan’da Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda düzenlenecek özel bir geceyle start alacak. Orkestra Şefi Behzat Gerçeker’in Büyük Enbe Senfonik Orkestrası ile yöneteceği konserle başlayan gecede, Gerçeker’in bu proje için hazırladığı müzikler, Nükhet Duru ve Özcan Deniz tarafından seslendirilecek. Sanatçılar bu anlamlı gecede kimsesiz çocuklara "Siz bizimsiniz, yalnız değilsiniz" mesajı verecek.

Çocuk koroları ve çocuk dans grubunun da sahneye çıkacağı konserin ikinci bölümünde ise dans gösterileri tüm dünyada ayakta alkışlanan Anadolu Ateşi çıkacak. Grup, konserin ikinci bölümünde o gün için özel olarak hazırladıkları bir dans gösterisi sunacak. Bu büyük gecenin biletlerinin satışları, biletix’te başladı.

FARKLI ETKİNLİKLERLE YOLA DEVAM EDİLECEK
93 yuva ve 8927 çocuğa ulaşılıncaya kadar noktalanmayacak olan proje, yeni etkinliklerle devam edecek. Konserler, spor karşılaşmaları, tenis turnuvaları, tiyatr oyunları, defileler, şenlik ve kermesler, piknikler de düzenlenecek. Yetkililer, toplumsal sorumluluklarını yerine getirmek isteyen kurumların maddi veya ürün destekleri ile amaçlarına çok daha çabuk ulaşabileceklerini söylüyorlar.
Kaynak:Hürriyet 17 Nisan 2006

 
Süper Teyze 474
Yavru yılan annesine sordu : - Biz zehirli yılanlar mıyız anneciğim ? - Hayır oğlum, biz zehirsiz bir türdeniz. Neden sordun ? - Az önce yanlışlıkla dilimi ısırdım da, zehirlendim mi diye merak devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.