İnternette neler var?
 

İnternet’e bir kez ulaştınız mı oyunlardan sohbet etmeye, mesaj göndermekten müzik dinlemeye, alışveriş yapmaktan akademik araştırmaya kadar çok çeşitli şeyler yapabilirsiniz. Bu sayfalar, size bunlardan sadece birkaçını gösteriyor.

İletişim
Dünya üzerinde iş ya da eğlence için iletişim kurabileceğiniz milyonlarca Ağ kullanıcısı var. Meraklarınızı paylaşan diğer insanlarla tartışmalara girebilir, mesaj gönderip sohbet edebilirsiniz.

Bilgi
Ağ üzerinde birçok bilgisayar, kullanımı tamamen serbest olan milyonlarca bilgi dosyası saklıyor. İnternet’te işinizde ya da hobilerinizde yardımcı olabilecek bilgiler, sanat galerileri, çizgi romanlar ve dergiler bulunur.

Programlar
Bilgisayarınıza kopyalayabileceğiniz birçok program bulunur. Kimilerinin kullanımı serbest, kimilerininki belli bir ücret karşılığındadır. Ağ’ı verimli şekilde kullanmanızı sağlayan en son programların yanı sıra, oyun oynamak, müzik dinlemek ya da video izlemek için de programlar vardır.

Servisler
Ağ üzerindeki bazı bilgisayarlar size çeşitli servisler verirler. Bunları, çiçek sipariş etmek, mali konularda bilgi almak, tren ya da uçak saatlerini öğrenmek, bir gösteri için rezervasyon yaptırmak, hava durumunu ve en son haberleri öğrenmek için kullanabilirsiniz.

Siberuzay’da sörf yapmak
Siberuzay, Ağ’ı kullanırken dolaştığınız hayali ortama verilen addır. Aslında aynı yerde kaldığınız halde, farklı yerlerdeki bilgisayarları birbirine bağlayarak bir yolculuk yapmış oluyorsunuz. Ağ üzerinde dolaşmak "sörf yapmak olarak da adlandırılır.

 
Süper Teyze 422
 Göksu, sınıf arkadaşlarından Ada’yı,cumartesi günkü doğumgününe davet etti. Ada : - Annem izin verirse gelirim ama adresini bilmiyorum, dedi. Göksu anlattı : - Çok kolay ! Manolya Sokak 33  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.