Rekabet kızıştı
 

Hollywood’un genç isimleri, Janis Joplin’in hayatını anlatan filmde 60’ların ünlü şarkıcısını canlandırmak için birbirleriyle yarışıyor. Britney Spears, Lindsay Lohan, Scarlett Johansson ve Pink arasındaki rekabet son günlerde iyice kızıştı.

1960’ların çılgın kızını kim oynayacak? Ünlü şarkıcı Janis Joplin’in hayatını anlatan "Gospel According to Janis" filminde başrolü kimin kapacağı Hollywood’da son günlerin en çok merak edilen konusu.

27 YAŞINDA ÖLDÜ

Filmin yönetmeni Penelope Spheeris, 26 yaşındaki Pink’le, 19 yaşındaki Lindsay Lohan’la ve 26 yaşındaki Zoey Deschannel’le görüşmelere devam ediyor. Yönetmen, 21 yaşındaki Scarlett Johansson’la da görüşmeyi düşünüyor.

Oğlu Sean Preston’ı doğurduktan sonra kariyerine ara veren 24 yaşındaki Britney Spears da bu filmde yer almayı çok istiyor. Filmin yönetmeni Penelope Spheeris, "Müzik yeteneği önemli. Ama oyuncunun Janis’in ruhuna sahip olması birinci planda" diyor. Sahnedeki sıradışı hareketleriyle tanınan Janis Joplin, 1970 yılında 27 yaşındayken aşırı dozda uyuşturucudan ölmüştü.

Çekimlerine eylül ayında başlanacak olan filmin bir de rakibi var. Janis Joplin’in hayatını anlatan bir diğer film olan "Piece of My Heart"ta Renee Zellweger oynayacak. 
Kaynak: Hürriyet 18 Nisan 2006

 
Süper Teyze 155
Ayhan’ın babasının doğumgünüydü. Küçük oğlan, hediyesini vermeden önce, babasını sarılıp öperek kutladı. Babası çok duygulanmıştı . Ayhan’ı bağrına bastı ve :  - Yakışıklı oğlum benim, bana  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.