Denizlerin kraliçesini tahtından etti
 

Dünyanın en büyük seyahat gemisi ünvanı el değiştirdi.

Bu saygın unvan, artık “Quenn Mary 2”nin değil, “Freedom of the Seas” gemisinin. Lüks gemi, Haziran ayında 4370 yolcusuyla karayiplere gitmek üzere demir alacak.

Dünyanın en büyük lüks seyahat gemisi ‘Freedom of the Seas’, yani ‘Denizlerin Özgürlüğü’, ilk yolculuğuna çıkmaya hazır.

339 metre uzunluğundaki gemi, şimdiye dek bu alanda rakipsiz olan ‘Quenn Mary 2’den aslında 6 metre kısa. Ancak 59 metre genişliğindeki ‘Freedom of the Seas’, ‘Quenn Mary’nin kapasitesinden yüzde 20 daha fazla yolcu taşıyor. Bu, gemide aynı anda 4370 yolcunun seyahat edebileceği anlamına geliyor.

1360 kişilik mürettebata sahip lüks gemide dev bir spor salonu ile suni dalgalarla sörf düşkünü misafirlerine denizi aratmayacak bir havuz bulunuyor. Gemide gece hayatını sevenler de unutulmamış. Misafirlerini açık hava diskosunda eğlendirmeyi amaçlayan gemi, sinema ve kilisesiyle de lüks tatil düşkünlerinin hizmetinde olacak.

Çok sayıda restoran ve barın da bulunduğu gemi, Nisan sonunda Hamburg limanından ayrılarak Oslo’ya gidecek. Dört gözle beklenen Karayipler yolculuğu ise Haziran ayında.
Kaynak: Ntvmsnbc 18 Nisan 2006


 
SüperTeyze 173
Yeni zengin genç adam, son model Ferrarisiyle kız arkadaşına gösteriş yapmak istiyordu. Kızı evinden aldı. Genç kız ilk görüşte bayılmıştı kırmız Ferrariye ! Yola çıktılar. Adam hız yapmaya başladı. devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.