Türk sinemasının fahri doktorları
 

Unutulmaz aktrisler Şoray, Koçyiğit, Girik ve Akın, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından fahri doktorayla onurlandırıldı.

Türk sinemasına damgasını vuran unutulmaz aktrisler Türkân Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın’a, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Senatosu kararı ile fahri doktora unvanı verildi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende salonu dolduran öğrenciler, ünlü sanatçılara büyük ilgi gösterdi. Törende SDÜ Rektörü Prof. Metin Lüfti Baydar, Fatma Girik, Türkân Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın’a Süleyman Demirel Üniversitesi’nce fahri doktora payesi verilmesiyle ilgili senato kararını okuduktan sonra, 4 dev sanatçıya payelerini vererek cüppelerini giydirdi.
Fatma Girik, "O kadar güzel şeyler düşünüyordum ki, ama heyecandan unuttum" derken, Türkân Şoray da duygularını, "Yaşadığımız büyük bir onur" diyerek anlattı. Filiz Akın, öğrencilerin coşkusunun kendisini duygulandırdığını dile getirirken, Hülya Koçyiğit ise, "Hep birlikte olalım ve Türk sinemasını yüceltelim" diye konuştu.
Kaynak: Milliyet 19 Nisan 2006

 
Süper Teyze 60
 Öğretmen Can’a sordu : - Büyüyünce ne olmak istiyorsun  Can ? - Öğretmen ve duvar ustası ! - Neden iki meslek birden oğlum ? - Çünkü sadece öğretmenlik yaparsam yazları işsiz  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.