Yıldızların film trafiği
 

Ünlü yıldızlara teklif yağarken, bunları değerlendiren sanatçılar birer birer rol alacakları projeleri seçmeye başladı.

Internetteki ’’eonline’’ sitesinin haberine göre, 1980’li yılların efsane dizisi ’’Dallas’’ı beyazperdeye taşıyan projede yapımcılar ’’Lucy Ewing’’ karakterini canlandıracak yıldızı arıyor.

Dizide Charlene Tilton’ın canlandırdığı ele avuca sığmaz Lucy için ilk olarak Jessica Simpson ile Nicole Richie’nin ismi geçerken, şimdi de Scarlett Johansson’un adı ortaya atıldı.

Johansson’un diğer adaylar arasında en şanslısı olduğu ifade edilirken, yapımcıların önümüzdeki günlerde bu konudaki kesin kararlarını vereceği kaydedildi. Filmde J.R’ı John Travolta’nın, eşi Sue Ellen’ı Jennifer Lopez’in,
ailenin annesi Bayan Ellie’yi Shirley Maclaine’in, Bobby Ewing’i ise Luke Wilson’ın canlandırması düşünülüyor.

’’BRIDGET JONES’’ KORKUTACAK

Hollywood Reporter gazetesinin haberine göre, ’’Bridget Jones’’ filmiyle tanınan Oscarlı ünlü aktris Renee Zellweger de yeni filminde izleyiciyi korkutmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Paramount Pictures’ın üstlendiği ’’Case 39’’ adlı korku filmi için anlaşmaya varan oyuncu, filmde ailesinin kötü davranışlarına maruz kalan 10 yaşındaki bir çocuğu kurtarmaya çalışan sosyal hizmet görevlisini canlandıracak. Çekimlerine 31 Temmuz’da Vancouver’da başlanması planlanan film için yönetmen arayışına devam ediliyor.

ARENADAN KARAKOLA...

Sinema sektörünün önde gelen yayın organı Variety’nin haberine göre, ’’Gladyatör’’ filminin ünlü oyuncusu Russel Crowe da yeni bir projeye hazırlanıyor. John Polson’ın yönettiği ’’Tenderness’’ adlı yapımda kamera karşısına geçmeye hazırlanan sanatçı, filmde bir polis memurunu
canlandıracak.

Crowe’un çalışma takviminde ’’American Gangster’’ ve Baz Luhrmann’ın yöneteceği bir film projesi de bulunuyor. ’’Friends’’ dizisiyle tanınan aktör Matthew Perry ise bağımsız kara komedi ’’Numb’’ için kamera karşısına geçecek. Kanadalı senarist Harris Goldberg’in ilk defa yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Perry sorunlu bir senaryo yazarını canlandıracak ve film boyunca aşık olduğu kadının gönlünü çelebilmek için her çeşit terapiyi kendi üstünde uygulayacak.
Kaynak:İnternet Haber 19 Nisan 2006

 
Süper Teyze 192
Arda’nın bir erkek kardeşi dünyaya gelmişti. Haberi alan öğretmeni sınıfta sordu : - Tebrikler ardacığım ! Ağabey olduğunu duydum. Nasıl,kardeşin sana benziyor mu ? Arda bir süre ciddi ciddi d devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.