Michael müzikle dönüyor
 

Ünlü pop müzik şarkıcısı Michael Jackson bağlı olduğu Sony şirketiyle finansal anlamda yeni bir sözleşmeye imza attı.

Geçen sene Kaliforniya’da çocuk tacizi iddiasıyla yargılanan ve daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından aklanan ünlü pop şarkıcısı Michael Jackson, Bahreyn’den hukuk danışmanı vasıtasıyla bir basın açıklaması yaptı.

Americansuperstarmag.com sitesinin haberine göre açıklamada, Jackson ve Sony ortaklığında hazırlanacak bir albümden bahsedildi. Değeri 1 milyar dolar olarak tahmin edilen albümde, Beatles’ın en başarılı 200 şarkısının yer alacağı belirtildi.

Buna göre, son zamanlarda büyük ölçüde para sıkıntısı çeken Jackson, Sony şirketinin yardımıyla mali durumunu yeniden düzeltecek. Daha önce yapılan açıklamada, Sony ile finansman planı için 325 milyon dolarlık borç pazarlığına giren Jackson’ın, bu parayla iflas etmekten kurtulacağı ancak, albümdeki hisselerinden bir kısmını da kaybedeği belirtildi.
Kaynak: İnternet Haber 14 Nisan 2006

 
Süper Teyze 156
Annesi Erdem’e : - Okula gitmeden önce ellerini yıkamalı ve çantanı bir kez daha kontrol etmelisin, dedi. - Bu gün gerekli değil, diye cevap verdi küçük oğlan. - Nedenmiş o ? diye sordu şa devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.