MFÖ ’agu’ diyecek
 

11 parçalık albümde Özkan Uğur’un ’G.O.R.A.’ filminin soundtrack’i için yaptığı ’Olduramadım’ adlı şarkı da yer alıyor. MFÖ’nün Turhan Yükseler, İskender Paydaş, Can Şengün, Gültekin, Cengiz Tuncer, Göksun Çavdar, Altuğ Öncü, Reha Koçer, Hamdi Akatay ve Ferda Özbekligil gibi müzisyenler ile çalıştığı; kayıt ve miksleri MİAM, İmaj, FT ve İskender Paydaş Stüdyoları’nda yapılan albümün ilk video klibi ’Sarı Laleler’ isimli şarkıya çekilecek.

Yeni MFÖ albümünün adına, ’AGU’nun hikâyesine gelince... İşin içinde Cem Yılmaz’ın parmağı var. Grup üyeleri Alanson’un evinde yeni albüm için isim düşünürken sıkıntıdan kendi isimlerinin baş harflerini bir kağıda yazarlar. Alanson’un A’sı, Güner’in G’si ve Uğur’un U’su bir araya gelince ’AGU’ ortaya çıkar. Grup kâğıdı masanın üzerine bırakır. Birazdan Cem Yılmaz’la buluşulacaktır. Yılmaz gelir ve kâğıdı görünce "Ooo ağabeyler yeniden doğum ha, agu" der.
Kaynak:İnternet Haber 9 Nisan 2006

 
Süper Teyze 116
Kerem arkadaşlarıyla bir haftalık Londra turuna katılmıştı. Dönüşte babası sordu : - Geziniz nasıl geçti oğlum ? İngilizceyle problemin oldu mu ? - İngilizceyle değil ama İngilizlerle oldu bab devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.