MEF Okulları Matematik etkinliği
 

MEF Okulları, İstanbul’da İlköğretim 6. sınıf öğrenci ve öğretmenlerine yönelik ‘Matematik Etkinlikleri’ düzenliyor. Etkinlik, yarışma ve konferanslara evsahipliği yapacak.

Etkinlik, 22 Nisan 2006 Cumartesi günü MEF Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğe 44 okuldan 88 öğrenci ve 44 öğretmen katılacak.

Bireysel Etkinliklerde birinci olan öğrenci, dizüstü bilgisayar; ikinci olan öğrenci, masaüstü bilgisayar; üçüncü olan öğrenci ise kitap ve kırtasiye setiyle ödüllendirilecek. Aynı şekilde grup etkinliklerinde başarılı olan öğrencilere de çeşitli ödüller verilecek.

KATILIMCI ÜNİVERSİTE PROFESÖRLERİ
Etkinliğe Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr Haluk Oral, Sabancı Üniversitesi’nden Albert Erkip, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Tagiyev konuşmacı olarak katılacak. ‘Eğrisiyle Doğrusuyla Matematik’ adlı söyleşide öğretmenler, deneyimlerini, karşılaştıkları problemleri ve bunlara yönelik çözüm önerilerini katılımcılarla paylaşacak.
Kaynak: Ntvmsnbc 20 Nisan 2006

 
Süper Teyze 12
Ömer yaramaz mı yaramaz bir öğrenciydi. Yaptığı şakalarla bütün okula ün salmıştı. Bir gün derste öğretmen sıraların arasında dolaşırken Ömer’in yanına geldi. Ve hayret içinde bağırdı : - Gözlerime devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.