İşte mucize çocuk!
 

Adana’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde, İstiklal Marşı’nın tüm kıtalarını ezbere okuyan 4 yaşındaki çocuk görenleri şaşkına çevirdi.

Adana Merkez Seyhan İlçesi Belediyeevleri Mahallesi Seyhan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen bayram törenlerinde kürsüye gelen 4 yaşındaki Anaokulu öğrencisi İrem, İstiklal Marşı’nın tüm kıtalarını ezbere okuyarak, gösterileri izleyen öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından ayakta alkışlandı. İrem Nur Özkayabaşı’nın okuma-yazmayı 3 yaşında öğrendiği, 4 yaşında da ailesinin desteği ile İstiklal Marşı’nın tamamını ezberlediği belirtildi.

İrem Nur’un annesi Ebru Özkayabaşı, kızının çok yetenekli olduğunu ve bu yeteneğinin daha 3 yaşında iken okuma ve yazma öğrenmesi ile fark ettiklerini ifade ederek, "İrem’i önce İstiklal Marşı’nı mırıldanırken fark ettik. Bunun üzerine İstiklal Marşı’nı öğrenmesi için yardımcı olduk. Kızım, kısa sürede İstiklal Marşı’nın tamamını ezberledi. Bugün de bu gerçeği toplumun huzurunda ispatladı. Kızımızla gurur duyuyoruz, İrem’in yeni hedefi kitap yazmak. İnşallah bunu da başaracak" diye konuştu.
Kaynak: İnternet Haber 24 Nisan 2006

 
Süper Teyze 132
Babası cumartesi günü arkadaşlarıyla birlikte golf oynamaya giderken, küçük kızı Denizi de yanında götürmüştü. Oyun başlamadan önce  sevgili kızına minik bir gösteri yapmak istedi. Defalarca at devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.