Kylie Minogue’dan müjde
 

Sanatçı, hayranlarına, albüm için stüdyoya girmeye hazırlandığı müjdesini verdi.

Internetteki ’’contact music’’ sitesinin haberine göre, Avustralyalı sanatçı, kanser teşhisinin konulduğu geçen yılın Mayıs ayından bu yana ara verdiği müzik çalışmalarına yeniden başlıyor.

Bu ayın başlarında uzamaya başlayan saçlarıyla kamera karşısına geçerek sağlığına kavuştuğunu duyuran Minogue, şimdi de stüdyoya girmeye hazırlandığını ilan etti. Birkaç kişiyle albüm çalışması için bir araya geldiğini belirten şarkıcı, ’’Yeniden çalışmak ve müzik yapmak mutluluk verici. Biraz yavaştan alıyorum, tıpkı bebek adımları gibi’’ sözleriyle yeni başladığı müzik çalışmalarını aktardı.

Şarkıların seçimini henüz tam anlamıyla yapmadıklarını da kaydeden Kylie Minogue, bu çalışmalar bitince stüdyoda olacaklarını ifade etti. Kylie Minogue, sağlığına kavuşmasının ardından Londra’daki evini güzelleştirmek için de kolları sıvadı. Minogue’un evini 1.5 milyon dolarlık tadilattan geçirteceği belirtildi.
Kaynak: İnternet Haber 1 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 217
Sarp, arkadaşı cenk’e dert yandı : -Okuldan hiç memnun değilim. Keşke İngiltere’de bir okulda okusaydık ! Cenk anlamadı : -İngiltere ‘de mi ? Neden İngiltere ? Nereden aklına geldi şimdi ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.