Buz devri gişeleri ateşlendirdi
 

’’Buz Devri-2’’ adlı animasyon film, Türkiye ve dünyada gişe rekorlarını altüst etti. Film, Türkiye sinemalarında 17 gün içinde 588 bin 308 seyirciye ulaşırken, uluslararası gişe hasılatı da 374 milyon doları aştı.

Filmin Türkiye dağıtımını üstlenen Özen Film yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ’’Buz Devri-2’’, son haftaların en çok izlenen filmi oldu. Serinin 14 Nisan’da seyirciyle buluşan ikinci halkası, bu süre içinde 588 bin 308 seyirci topladı.

-ULUSLARARASI HASILATTA DA REKORTMEN-

ABD’de ve bazı ülkelerde 31 Mart’ta seyirciyle buluşan film, bu süre içerisinde büyük ilgi gördü. Sinema sektörünün önde gelen yayın organı Variety’nin internet sitesindeki habere göre, filmin ABD sinemaları hariç tutularak hesaplanan uluslararası hasılatı şimdiye kadar 373.6 milyon dolara
ulaştı.

Yapım, böylece 9 Aralık 2005 tarihinde gösterime giren ’’Narnia Günlükleri’’nden bu yana 5 hafta boyunca uluslararası gişe hasılatı listesinde bir numaraya oturan ikinci film oldu.

’’Buz Devri-Ice Age’’ filminin hemen arkasından ise ’’Korkunç Bir Film-Scary Movie’’ serisinin dördüncü halkası geliyor. Seyirciyle 2 hafta önce buluşan film, bu süre içerisinde dünya çapında toplam 126 milyon dolar hasılata ulaştı.
Kaynak: İnternet Haber 3 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 426
 Annesi iş gezisine gittiği için yemekleri yapma görevi Sevildeydi..Hazırladığı yemekleri akşamları işten dönen babası keyifle yiyiyordu. O akşam Sevil sofraya koca bir  tencere dolusu kap devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.