The Matador (Matador )
 

Gösterim tarihi: 05.Mayıs.2006
Yönetmen: Richard Shepard
Oyuncular: Pierce Brosnan, Arlin Miller, Azucena Medina, Jonah Meyerson 
Dil: İngilizce 
Tür: Komedi, suç 
 
Sinemanın James Bond’u Pierce Brosnan bu kez işinin ehli bir kiralık katil olarak beyazperdede. Yazar yönetmen Richard Shepard’ın imzasını taşıyan bu kara komedi kelimenin tam anlamıyla dibe vurmuş bir kiralık katilin öyküsü üzerine kurulu. İnternetin en çok ziyaret edilen sinema sitesi imdb okurlarının filme 10 üzerinden 7 yıldız verdiğini de hatırlatalım.

Konusu
Julian Noble işini iyi yapan bir kiralık katil, kendi deyimiyle, bir “ölüm makinesi”dir. Julian, yaşamında dibe vurmuş durumdadır; cinayet işi onu içten içe bitirmektedir.

Danny Wright da Mexico City’de iş tutmuş biridir; gerçi onunki, biraz farklı türden bir iştir. Danny, Denver’da eşi Bean ile yaşamaktadır; bazı mali sıkıntılar çekiyorlarsa da ilk andaki heyecanını hiç yitirmeyen aşkları sayesinde evlilikleri on yıldır sürmektedir. Danny, yeni bir iş fırsatı için Mexico City’e gelir; bu işin sonucunda ya tüm mali sorunlarını çözecek ya da çok daha büyük bir borç ve güvensizlik batağına saplanacaktır. 
Kaynak: Hürriyet 5 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 235
Ertesi gün Mert’in doğumgünüydü. Ama küçük çocuk bir türlü yatağına gitmiyor, masasının başına oturmuş, saatlerdir aynı kitabı okuyordu. Bir ara anne ve babasıyla akşam yemeğini yemiş, yemekten heme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.