Sertab Erener ve Athena Türk Günü Şenliği’nde
 

Şenlik İcra Komitesi’nin sözcüsü Suat Bakır, bugün Türkevi’nde düzenlenen basın toplantısında, biri tarihi Brandenburg Kapısı önünde kurulacak iki sahnede, ayrıca Neşet Ertaş, Demir Demirkan, Alişan, Ferhat, Tarık ve 4 Seven’in de şenlik boyunca konser vereceğini ve folklor gösterileri sunulacağını söyledi.

 Bakır, cumartesi TSİ 13.00’te Humboldt Üniversitesi önünde başlayacak ve Brandenburg Kapısı önünde yapılacak etkinlikler ile TSİ 20.00’ye kadar sürecek olan şenliğe Almanya’dan 100 bin kişinin katılmasının beklendiğini belirtti.

 Şenliğin tanıtımı amacıyla TRT ve Kanal D televizyonlarında, Almanya’da sanat, ekonomi ve politika alanında tanınan Türklerin yer aldığı 250 spot yayımlandığını ifade eden Bakır, şenlik için 2’şer bin Alman, Türk ve AB bayrağıyla 6 bin ’’Türk Günü Şenliği’’ logolu bayrak dağıtılacağını, bunun dışında bayrak kullanılmasına izin verilmeyeceğini kaydetti.

 Şenlik İcra Komitesi’nin başkanlığını yapan Berlin Türk Cemaati (TGB) Başkanı Taceddin Yatkın da bu yıl üçüncüsü yapılacak ve ülke çapında faaliyet gösteren çok sayıda Türk derneğinin katılacağı şenliğin, Türklerin Alman toplumuna uyumunu ve Türkiye’nin Avrupa’ya entegrasyonunu desteklemek amacıyla düzenlendiğini söyledi.
Almanya'nın başkenti Berlin'de cumartesi günü yapılacak ''Türk Günü Şenliği''ne 2003 yılı Eurovizyon Şarkı Yarışması birincisi Sertab Erener ile bu yıl Eurovizyon'da 4. olan Athena grubu katılacak.

Kaynak:Star 19 Mayıs 2004

 
Süper Teyze 231
İki küçük oğlan konuşuyorlardı : - Sence yıldızlarda hayat var mı?  diye sordu biri. - Tabi var, dedi arkadaşı. Görmüyor musun her gece hep birlikte ışıklarını yakıyorlar, sonra da söndür devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.