Bilim hazinesi 3,5 ytl
 

Bilim ve Teknik dergisinin genel yayın yönetmeni Raşit Gürdilek, derginin 1967 eylül ayından bu yana tüm yayınlarını dijital ortamda okuyucusuna açtığını söyledi.

Dergiye internetten abone olamayan, bayiden satın alarak izleyen okuyucuların da arşivden yararlanmak için yoğun talepte bulunduğunu belirten Gürdilek, bu istek üzerine tüm arşivi tek bir DVD’de topladıklarını kaydetti.

Ücretsiz hizmet

TÜBİTAK’ın ’bilim hazinesi’ ismini verdiği DVD’de 2005 yılı aralık sayısı da dahil olmak üzere 457 sayılık arşiv yer alacak. DVD, haziran sayısında dergiyle birlikte ücret farkı olmaksızın (3.5 YTL) alınabilecek.

Tüm okurların bu imkandan yararlanabilmesi için Bilim ve Teknik dergisi bu ay 70 bin adet basılacak. Şu anda 40 binin üzerinde tirajı bulunan dergi, 55 bin dolayında baskı yapıyor.

Her yıl bir DVD

DVD’yi dergiye tiraj kazandırmak için yapmadıklarını vurgulayan Gürdilek, okuyuculara bir hediye verebilmek üzere çalışmanın gerçekleştirildiğini dile getirdi.


’Bilim ve Teknik’ Genel Yayın Yönetmeni Gürdilek, ’Bilim ve Teknik’in bir yıllık yayınlarının bundan sonra her yıl sonunda bir DVD’ye aktarılarak okuyucuya sunulacağını da sözlerine ekledi.
Kaynak:İnternet Haber 7 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 212
Öğretmen öfkeli adımlarla arka sıralarda uyuklayan Ahmet’in yanına geldi ve çocuğu dürterek uyandırdı. Sonra da başladı bağırmaya :  Yine ders sırasında uyuyorsun Ahmet ! Bu kaçıncı ? Annenl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.