Çocuklar ile trafik için yürüdüler
 

Küçük çocuklar “Trafik Hayattır” sloganıyla yürüdüler.

Trafik Haftası kapsamında gerçekleştirilen “Trafik hayattır” kampanyası, can kayıplarını engellemek ve çocukları kurallar konusunda eğitmeyi amaçlıyor.

İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşte çocuklar “Trafik Hayattır”, “Arka Koltuk Benimdir” yazılı pankartlar taşıdılar. Taksim meydanına yürüyen grup törenin ardından “Trafik Çadırı”nı gezdiler..

Doğuş Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, “Bugüne kadar çok yaygın kullanılan “Trafik Canavarı” ifadesini ortadan kaldırmak arzusundayız. Bunun yerine “Trafik Hayattır” kavramıyla ortaya çıkıyoruz. Uzun dönemli bir proje olduğu için çocukların eğitimiyle bu işe başlıyoruz” dedi.

Trafik çadırındaki standlarda, halkı trafik konusunda bilinçlendirme malzemeler tanıtıldı.

Doğuş Otomotiv tarafından desteklenen etkinlikler Cemal Reşit Rey Kongre Salonu’nda devam etti. Proje kapsamında düzenlenen “2006 Çocuk Trafik” temalı rap yarışması finalistleri bir gösteri yaptı.
Kaynak: Ntvmsnbc 10 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 476
Coğrafya dersinde öğretmen İlke’yi  sözlüye kaldırdı ve sordu : - Yurdumuz kaç coğrafi bölgeden oluşuyor kızım ? - Yedi, dedi İlke. - Sayabilir misin peki ? İlke hemen saydı : - Bir, i devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.