AKUT, resimleri halatlarla astı
 

TED İstanbul Koleji’nin, Portekiz, Yunanistan ve Bulgaristan’dan üç okulun katılımıyla gerçekleştirdiği "İdeal Bir Kentin Planlanması" konulu AB destekli projesi kapsamında öğrencilerin yaptığı 20 bin resim, çatıdan halatlarla sarkan 34 AKUT üyesi tarafından, Beşiktaş Belediyesi’nin Levent’deki 6 katlı 3 bin metrekarelik binasının yüzeyine yapıştırıldı.

Proje Koordinatörü TED İstanbul Koleji’nin resim öğretmeni ressam Ercan Yılmaz, AB Eğitim Fonu destekli projenin amacının tarihi ve kültürel mirası korumanın önemini sokaktaki insana anlatmak olduğunu söyledi.

AKUT Başkanı Nasuh Mahruki’nin liderliğindeki AKUT üyeleri dün saat 10.00’da Beşiktaş Belediyesi’nin Levent’deki binasının çatısına çıkarak çalışmalara başladı. Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da bir süre izlediği etkinlikte, aralarında kadınların da bulunduğu 34 AKUT üyesi, PVC esaslı bir madde üzerine yerleştirilerek, rulo haline getirilen resimleri, çatıdan halatlarla sarkarak binanın çevresine yapıştırdılar. Resimlerin binaya asılmasını, 40 öğrencinin yanı sıra sokaktan geçenler de izledi.
Kaynak: Hürriyet 11 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 372
Küçük Koray kahvaltı masasında anne ve babasıyla sohbet ediyordu : - Dün gece korkunç bir rüya gördüm, dedi. - Hayırdır inşallah, neymiş  ? dedi merakla annesi. - Ne kadar korkun old devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.