En yakışıklısı ve en güzeli
 

Erkeklerin yoğun olarak tıkladığı bölümde Angelina Jolie aldığı yüzde 20 oyla yüzde 19 oy alan Halle Berry’yi kıl payı geride bırakarak gelmiş geçmiş en güzel kadın seçildi. Kadınların favorisi ise şaşırtmadı, yüzde 29 oy alan Johnny Depp yüzde 25’te kalan Brad Pitt’i geçerek tüm zamanların en yakışıklısı oldu.

People dergisinin düzenlediği ’tüm zamanların en güzel kadını’ anketinde Angelina Jolie, Britney Spears gibi son dönem yıldızlarıyla birlikte Michelle Pfeiffer, Demi Moore gibi eski starlar da yarıştı. 10 yıldızın oylandığı ankette Jolie ve Berry’i zirveyi kaparken, ikinci çocuğuna hamile olan ve aldığı kilolarla konuşulan Britney Spears sürpriz yapıp yüzde 16 oyla üçüncü sırada yer aldı.

Ankette hayal kırıklığı yaşayan isimler ise Demi Moore ve Jennifer Lopez. Demi Moore yüzde 1 oyla sonuncu, latin star Lopez ise yüzde 3 oyla dokuzuncu sırayı alarak büyük şaşkınlık yaşadı.

Tom Cruise listede yer alırsa...

George Clooney, Jude Law, Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman, Brad Pitt, Antonio Banderas ve Johnny Depp gibi birkaç kuşak starın yarıştığı anket ise şaşırtmadı. Birçok kez ’dünyanın en yakışıklısı’ seçilen 43 yaşındaki Johnny Depp, Brad Pitt’e yüzde 4 fark atarak yüzde 29 oyla birinci seçildi.

Angelina Jolie aşkıyla son yılların en çok konuşulan ismi Brad Pitt, kadınların yüzde 25 oyla ikinci tercihi oldu. Jude Law yüzde 5’le altıncı olabildi.

Listenin son sırası da zirve gibi sürprizsiz. Yüzde 2 oyla Tom Cruise sonuncu sırada, bir puan fazlayla Lonardo DiCaprio anketi dokuzuncu sırada bitirdi.
Kaynak: İnternet Haber 11 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 445
    Yaşlı kadın panik içinde veteriner doktora anlatıyordu : - Yardım edin doktor bey ! Kedim çok hasta ! Sancılar içinde kıvranıyor ! Doktor kadını yatıştırmaya çalıştı : - Sakin olun t devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.