Lordi yüzünü gizleyecek
 

Yunanistan’ın başkenti Atina’da önceki gece 51’incisi yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’nın sürpriz birincisi Finlandiyalı Lordi grubu, gerçek yüzlerini göstermeyecek.

Verdiği demeçlerde ve internetteki açıklamalarında sahnedeki Lordi, Kita, Amen, Awa ve Ox isimlerini kullanan grubun üyeleri, yaratık giysileri olmadan ortalığa çıkmayacak.

Grubun üyeleri bugün de Finlandiya medyasının önüne sahne
giysileriyle çıkarlarken, gerçek isimlerini açıklamayı ve yüzlerini göstermeyi reddettiler.

Grubun lideri ve kurucusu Tomi Putaansuu ya da sahnedeki adıyla Bay Lordi, şovlarının asıl unsurlarından birinin, büründükleri karakterler olduğunu belirterek, ’’İşimizi ve imajımızı mahvetmeyin’’ dedi.

Maskelerinin ardındaki yüzlerle kimsenin ilgilenmeyeceğini, örneğin Süperman’in diğer kimliği Clark Kent’in kimsenin umurunda olmadığını belirten Putaansuu, devlet başkanlığı balosuna davet edilseler bile maskelerini çıkarmayacaklarını kaydetti.

Bay Lordi, gazetecilerin kendilerinden maskelerini çıkarmalarını istemelerinin Noel Baba’nın sakalını çıkarmak gibi olduğunu söyledi.
Kaynak: İnternet Haber 22 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 161
Küçük Ada heyecanla annesine koştu : - Anneciğim bak ! Bahçede dört tane böcek yakaladım. İkisi dişi, ikisi de erkek ! - Aferin oğlum, dedi annesi. Peki cinsiyetlerini nereden biliyorsun ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.