Berry’nin gala bileti karaborsaya düştü
 

Cuma günü, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de gösterime girecek olan "X-Men: Son Direniş" (X-Men-The Last Stand) filminin galası ve basın toplantısı, yönetmen ve renkli oyuncu kadrosunun katılımıyla Cannes’da gerçekleşti. Filmin gösteriminin ardından yapılan söyleşide yönetmen Brett Ratner ve oyunculardan Halle Berry, basının karşısına çıktı.

Cannes’da bu yıl yüksek bütçeli iki Hollywood filmi var. Açılış filmi olarak gösterilen "Da Vinci Şifresi"nden sonra, merakla beklenen "X-Men 3: Son Direniş"in gösterimi de büyük ilgi gördü. Yönetmen Ratner, X-Men fanatikelerinin merakla beklediği bir soruya "X-Men 4 diye bir film beklemeyin, devam filmi olmayacak" cevabını verdi, ama kapıyı da açık bıraktı ve içinde "mutant"ların yer aldığı farklı projelere yeşil ışık yakılabileceğini söyledi. Böylece ilerleyen yıllarda bir "Wolverine" filmi ya da "Professor X" filmi izleyebileceğimizi ima etmiş oldu.
Kaynak: Hürriyet 24 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 369
Yavru ördekler anneleriyle birlikte kentte yürüyüşe çıkmışlardı. Parkta bir tur attıktan sonra birlikte hamburger yemeye gittiler. Sonra da evlerine dönmek üzere yola koyuldular. Tam o sırada küçük  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.