S.Bullock, fanatik hayranından dertli
 

Ünlü yıldız Sandra Bullock, hayranı Thomas Jane Weldon hakkında verilen kendisine yaklaşmama cezasının uzatılmasını istedi.

Oscarlı “Crash” filminin başrol oyuncularından, “Speed” (Hız Tuzağı), “28 Gün” gibi gişede başarılı hasılat elde eden filmlerin yıldızı Sandra Bullock, kendisini “korkutan ve yoran” hayranı Thomas Jane Weldon hakkında yeni bir mahkeme kararı çıkartılması başvurusunda bulundu.

İnternetteki “eonline” sitesinin haberine göre, Bullock’ın avukatları, Weldon hakkında üç yıl önce ünlü yıldıza yaklaşmama ve onunla hiçbir şekilde iletişim kurmama kararı verildiğini, bu kararın süresinin dolmak üzere olduğunu belirtti ve yıldızın mahkeme kararının üç yıl daha uzatılması yönündeki talebini yetkililere ilettiğini kaydetti.

Bullock, dilekçesinde “Weldon’un benimle ilgili takıntısının hayal ürünü olduğunu anladığına dair hiçbir delil bulunmamaktadır. Beni takip edip bezdirmekten vazgeçmeyecektir” ifadesine yer verdi.

Michiganlı Weldon, Bulloc’a sayısız kere telefon etmiş, binlerce faks ve sesli mesajın yanı sıra yüzlerce de hediye göndermişti.

Bullock, telefon ve mesajların hız kesmemesi üzerine Weldon’u şikayet etmiş, mahkemeden Weldon’un üç yıl kendisine yaklaşmaması ve kendisiyle iletişim kurmaması kararı çıkartmıştı.
Kaynak: Ntvmsnbc 25 Mayıs 2006

 
Süper Teyze 313
Küçük Beril gece uyumadan önce dua ediyordu : - Tanrım lütfen ! diye yalvardı. Beni akıllı, tertipli, bilgili ve becerikli bir kız çocuğu yap. Çünkü öğretmenimin bunu başarabileceğini hiç sanmıyo devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.