Mükemmel değil, mükemmele yakın
 

Red Hot Chili Peppers’ın yeni albümü "Stadium Arcadium", topluluğun her döneminden renkler taşıyan, onları oluşturan her şeyin birleşimi gibi. Mükemmel değil ama mükemmele yakın bir albüm.

Büyük topluluktan büyük albüm. Red Hot Chili Peppers (RHCP) 1991 tarihli efsane albümü "Blood Sugar Sex Magik"ten bu yana ikili çalışma yapmamıştı.
"Stadium Arcadium" topluluğun dokuzuncu stüdyo çalışması. Albümdeki CD’lerden birinin adı Jupiter, diğerinin Mars. Toplam 28 şarkının ortak paydası bağımlılık yapıcı oluşu. Albümde kesinlikle kötü parça yok; sadece bazıları biraz daha fazla dikkat çekiyor. Görülüyor ki, bu topluluk halen yaratıcı bir enerji ile dolup taşıyor.
"Stadium Arcadium" oldukça hırslı, kariyerlerinin her döneminden renkler taşıyan, onları oluşturan her şeyin birleşimi gibi. Mükemmel değil ama mükemmele yakın bir albüm. 
Kaynak: Milliyet 29 Mayıs 2006 

 
Süper Teyze 168
Oto tamircisi sürekli müşterisi Müjgan hanımı kapıda karşıladı : -  Hoş geldiniz ! Sefalar getirdiniz hanımefendi ! dedi. Uzun zamandır görünmüyorsunuz. İki günde bir  olan ziyaretlerin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.