Foster, Clooney ve diğerleri...
 

İnternetteki ‘Variety’ ve ‘Hollywood Reporter’ sitelerinin, Hollywood’un ünlü yıldızlarının önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri yeni projeleri hakkında yeni haberleri var.

Sinemaseverlere yeni film müjdesi olan Hollywood yıldızları: George Clooney, Jodie Foster, Sarah Jessica Parker ve Winona Ryder.

GEORGE CLOONEY’DEN SAMURAY YARATMAK
Weinstein kardeşlerin beyazperdeye aktarmaya hazırlandığı Akira Kurosawa klasiği ‘The Seven Samurai’ın yeni çevrimi için çalışmalar da sürüyor.

Film için George Clooney, Zhang Ziyi ve Donnie Yen’e rol öneren Weinstein kardeşler, Ziyi’nin filmde ‘Shino’ adlı kasabalı kadını, Yen’in ise samurayların lideri Kambei’yi canlandırmasını planlıyor.

George Clooney’nin de başrollerden birini üstlenmesinin düşünüldüğü film, haydutlar tarafından abluka altına alınan bir kasabanın yedi samuray tarafından kurtarılmasını anlatıyor.

JODIE FOSTER’IN İNTİKAMI
Oscarlı ünlü aktris Jodie Foster ise son zamanlarda gerilim filmlerinden vazgeçemiyor. Yine bir gerilim filminde rol almaya hazırlanan Foster’ın rol arkadaşları, Terrence Howard, ‘Lost’ dizisinin oyuncusu Naveen Andrews ve Mary Steenburgen olarak belirlendi.

Neil Jordan’ın yöneteceği ‘The Brave One’ adlı yapım, vahşice saldırıya uğrayan bir kadın gazetecinin (Jodie Foster) intikam almak için harekete geçmesini konu alıyor.

SARAH JESSICA PARKER, BİR ROMANTİK KOMEDİDE
‘Sex and the City’ dizisinin ‘Carrie’si Sarah Jessica Parker, ‘A Family Affair’ adlı romantik komedide kamera karşısına geçecek.

Sarah Lotti’nin eserinin yayın haklarını satın alan New Line film şirketi, proje için başrol oyuncusu olarak Parker’ı belirledi. Güzel bir emlakçının kendinden yaşça büyük bir adamla kaçamak yapmasının ardından gelişen olayları konu alan filmde Parker, daha sonra nişanlandığı gencin ailesiyle tanışmaya gidince büyük bir sürprizle karşılaşıyor ve kaçamak yaptığı adamın müstakbel kayınpederi olduğunu fark ediyor.

Filmin yönetmeni henüz belirlenmedi.
Kaynak:Ntvmsnbc 5 Haziran 2006

 
Süper Teyze 106
Seval annesine dert yandı : - Anneciğim biliyor musun, ben tarih öncesinde yaşamış bir çocuk olmak isterdim. Annesi gülerek sordu : -Nede devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.