Kuruçeşme Arena’da bir dev: Sting
 

İstanbul Boğazı’nın hemen yanıbaşında, dünyanın en güzel manzaralarından birini dekor olarak kullanan Kuruçeşme Arena, 14 Haziran’da Sting şarkıları ile renklenecek.

Garanti Bankası’nın, 60. Yıl etkinliklerinden biri olarak, ana sponsorluğunu üstlendiği Sting konseri, sanatçının Avrupa turnesi kapsamında gerçekleştiriliyor.

Rock müziğin efsanevi ismi Sting, Broken Music Turnesi kapsamında BKM’nin organizasyonuyla yeniden İstanbul’la buluşacak.

Konserde, gitarda Dominic Miller, Lyle Workman (Beck, Frank Black), Abe Laboriel , bateride Jr. (Paul McCartney) gibi dünyaca ünlü müzik ustaları da Sting’e eşlik ediyor.

‘Stripped down & raw rock show’ diye adlandırdığı, iki gitar, bir bas gitar ve bir bateriden oluşan daha sade, daha sert rock tarzını bu turnesi ile Avrupa’ya taşıyan STING, şarkılarını İstanbul Boğazı’na karşı söyleyecek.

EN BÜYÜK SABİT SAHNE STING’E...
BKM Organizasyon, Kuruçeşme Arena’da Sting konseri için Türkiye’deki en büyük sabit sahneyi kuruyor.

Sanatçının turne talepleri doğrultusunda hazırlanan sahne, yaklaşık 2 metre yüksekliğinde bir platform üzerine 33 metre genişliğinde ve 15 metre derinliğinde olacak. Konserin ışık ve ses düzeni 7 TIR ile, Bulgaristan konserinin hemen ardından Türkiye’ye gelecek.

Sanatçı, İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası eşliğinde, 14 Haziran günü, İstanbul’da sahnede olacak.
Kaynak: Ntvmsnbc 8 Haziran 2006

 
Süper Teyze 289
Küçük Cem ablasına seslendi : - Abla bak ! Balkondaki antene çok komik bir kuş konmuş !  Ama adını bilmiyorum ! Sen biliyor musun ? Ablası okuduğu kitaptan başını kaldırmadan cevap verdi  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.