Aniston, ‘X-Men’i tahtından indirdi
 

Ünlü aktris Jennifer Aniston ile Vince Vaughn’un başrolünü paylaştığı ‘The Break-Up’, gişede büyük sürpriz yaptı. Yapım, ABD’de gösterime girdiği hafta sonunda 38.1 milyon dolar hasılat elde ederek birinci sıradaki ‘X-Men’ filmini tahtından indirdi.

BBC’nin internet sitesindeki habere göre, ‘The Break-Up’ filmi yapımcılarını zengin etti. Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, Brad Pitt ile boşanmasının ardından ‘Break-Up’ filminde Vince Vaughn ile başrolü paylaştı. Rol arkadaşlığını özel hayatlarına taşıyan çiftin, son günlerde magazin basınında sık sık görünmeleri filme yaradı.Romantik komedi ‘The Break-Up’, gösterime girdiği ABD sinemalarında hafta sonunda 38.1 milyon dolar hasılat elde ederek ‘X-Men’ filminin tahtına oturdu.

Filmin bu başarısının yapımcıları da şaşırttığı, Universal film şirketinin bu hasılattan 10 milyon dolar daha aşağısını beklediği kaydedildi.

Gösterime girdiği ilk hafta rekora imza atan ‘X-Men’, bu hafta sonu 34.3 milyon dolar, geçtiğimiz haftaların rekortmen filmi ‘Da Vinci Şifresi’ ise bu hafta 2 sıra daha gerileyerek 19.3 milyon dolar hasılat elde etti.

‘The Break-Up’ isimli yapım, ilişkileri tehlikeye girmesine rağmen Chicago’daki apartman dairesini paylaşmayı sürdüren bir çiftin öyküsünü anlatıyor.

ABD sinemalarında geçen hafta sonu en çok hasılat elde eden filmler:
1- The Break-Up: 38.1 milyon dolar
2- X-Men: Son Direniş (X-Men: The Last Stand): 34.3 milyon dolar
3- Over the Hedge: 20.6 milyon dolar
4- Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code): 19.3 milyon dolar
5- Görevimiz Tehlike-3 (Mission: Impossible 3): 4.7 milyon dolar.
Kaynak: Ntvmsnbc 8 Haziran 2006

 
Süper Teyze 425
 Küçük Oktay kahvaltı masasında mızmızlanıyor, annesinin hazırladıklarını yememek için binbir bahane buluyordu. Son olarak : Bu yumurtayı yiyemem ! diye bağırdı Çok sert olmuş ! Annesi sabırl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.