Tasmasıyla sahibini kurtardı
 

Bud adlı köpek, nehre düşen ve iki kolu kırılan 8 yaşındaki sahibini tasmasını uzatarak boğulmaktan kurtardı. İlginç olay Galler’in güneyinde yaşandı. 8 yaşındaki Nye Thomas, Tawe nehri kıyısındaki bahçelerinde oynarken çamura basarak kayınca dokuz metrelik bentten nehre düştü. İki kolu birden kırılan Nye, yarım metreyi aşkın nehir kıyısında ancak köpeği Bud’ı çağıracak kadar güce sahipti.

Nye’nin sesini duyan Labrador ve Collie kırması Bud, nehrin kıyısına gelerek tasmasını çocuğa uzattı. Küçük çocuk dönerek vücudunu tasmaya doladıktan sonra akıllı köpek onu çekerek kurtardı. Nye’nin ağlamasını duyan anne Nadine, oğlunu hastaneye yetiştirdi. Baba Richard Thomas, "Bud, sezgileriyle gerçek bir dost olduğunu ispatladı. Ama böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi" dedi. Nye de köpeklerinin kendisini tıpkı Lassie gibi kurtardığını söyledi.
Kaynak:Hürriyet 9 Haziran 2006

 
Süper Teyze 188
Cem yakın arkadaşı Cenk’e sordu : - Bana 20 YTL borç verir misin Cenk ? Bu hafta çok parasızım. Cenk sıkkın : -Çok isterdim ama sadece 10 YTL var bende. Ne yapacağız ? dedi. Cem kurnazca devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.