Nicole Kidman güzel bir aristokrat
 

Ünlü oyuncu Nicole Kidman, İkinci Dünya Savaşı öncesinde Avustralya’da geçen yeni bir film için kamera karşısına geçiyor. Filmde, Kidman güzel bir İngiliz aristokratı canlandıracak.

20th Century Fox şirketinin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni Baz Luhrmann olacak. Kidman’ın rol arkadaşı ise ‘X-Men’ serisinin yıldızı Hugh Jackman. İlk olarak ‘Gladyatör’ filminin ünlü oyuncusu Russel Crowe ile görüşmelere başlayan ve anlaşan yapımcılar, Crowe’un sonradan yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle projeden vazgeçmesi üzerine Jackman’da karar kıldı.

Konusu İkinci Dünya Savaşı öncesinde Avustralya’da geçen film, çiftliğini bırakmak zorunda kalan güzel bir İngiliz aristokratın mücadelesini konu alıyor.

Filmde, çiftliğini bırakarak bütün Avustralya’yı at sırtında dolaşan aristokratı Nicole Kidman, onun bu maceraya atılmasına neden olan adamı ise Hugh Jackman canlandıracak.

Russel Crowe’un projeden ayrılmasının ardından ‘Brokeback Mountain’ adlı iki eşcinsel kovboyun hikayesini anlatan filmin yıldızı Heath Ledger’ın ismi de bu rol için gündeme gelmişti.
Kaynak: Ntvmsnbc 8 Haziran 2006

 
Süper Teyze 362
Cem kardeşi Sevcan’a ilginç bilmecelerinden birini sorar : _ Söyle bakalım ufaklık ! Sarı, kırmızı, sarı, yeşil sonra yeniden sarı ve yeşil ne demek ? Biraz düşündükten sonra : - Bilemedim, devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.