’Cool star’dan beklenen albüm
 

Ajda Pekkan’ın merakla beklenen albümü nihayet tamamlandı. "Ben Aslında O Gördüğün Cool Kadın Değildim", 14 Haziran’da piyasada.

Ajda Pekkan’ın üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı yeni albümüne nihayet son nokta konuldu. Tüm müzikseverlerin merakla beklediği çalışma, 14 Haziran’da müzik marketlerde yerini alıyor. "Ben Aslında O Gördüğün Cool Kadın Değildim" adlı albüm için süper star, "Kendimle, hayatla, müzikle, sevenlerimle hesaplaştığım bir çalışma" diyor. Albümün çıkış şarkısı Sezen Aksu’ya ait; "Cool Kadın"... Aksu, bu eser de dahil olmak üzere toplam dört şarkı sözü ve bir de söz ve beste ile çalışmaya imzasını atmış. Zülfü Livaneli’den "Sevdalı Başım" adlı şarkıyı okuyan Pekkan, "Lale Devri"nin bestecisi Bülent Özdemir’den de iki beste almış.

"Ben Aslında O Gördüğün Cool Kadın Değildim"in sürprizi ise yazar Tuna Kiremitçi’den geliyor. Kiremitçi bir söz ve beste (Mucize), bir de sözü ile Pekkan’ın çalışmasına destek vermiş. İkinci sürpriz de Pekkan’ın, Emma Chaplin’in dünyaya tanıttığı "Spentelle Le Stelle"yi farklı bir aranjmanla, klasik opera korosu ve klasik yaylılar eşliğinde İtalyanca seslendirmesi.

ARABESK DE SÖYLEDİ

Ajda Pekkan, ilk kez 1973 senesinde 45’lik olarak seslendirdiği Orhan Gencebay’ın "Kaderimin Oyunu" şarkısını bu albümde rock versiyonuyla okudu. 1972’de yine 45’lik olarak seslendirilen, sözleri Fikret Şenes’e ait "Olanlar Oldu Bana" da albümde yer aldı.
Kaynak:Hürriyet 12 Haziran 2006

 
Süper Teyze 451
Uydurduğu ilginç bilmecelerle tanınan Müge, yine arkadaşlarını  çevresine toplamış,  ilginç bir soru sormaya hazırlanıyordu : - Söyleyin bakalım, dedi yüksek sesle. İçinden su içilemeye devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.