UNICEF yoksul çocuklar için toplanıyor
 

UNICEF, her on çocuktan üçünün yoksul olduğu Türkiye’de bugün ve yarın ‘çocuk yoksulluğu’ konulu bir konferans düzenliyor.
 
Konferansta Türkiye’deki çocuk yoksulluğu masaya yatırılacak. Düzenleyici UNICEF Program Koordinatörü Lila Pieters, Türkiye’de 15 yaşın altındaki çocukların yüzde 34’ünün yoksulluk içinde yaşadığını belirterek, yoksulluğun çocukların okula gönderilememesinin önündeki en önemli engellerden biri olduğunu vurguladı.

UNICEF, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nun düzenlediği konferans 12-13 Haziran tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek. UNICEF Program Koordinatörü Lila Pieters, konferansla dikkatleri çocuk yoksulluğuna ve Türkiye’nin bu konuda neler yapması gerektiğiyle ilgili çözüm önerileri getirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Yoksulluğun özellikle kız çocuklarının okula gitmesi önündeki en büyük engel olduğunu vurgulayan Pieters, ailelerin bu konuda eğitilmesinin önemine dikkat çekti.

Türkiye’de 15 yaşın altındaki çocukların yüzde 34’ü yoksulluk içinde yaşıyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 12 Haziran 2006

 
Süper Teyze 160
Karı koca kırkayaklar başbaşa vermiş, televizyon seyrediyorlardı. O akşam televizyonda ülkenin en sevilen, en çekici, en uzun bacaklı kadın yıldızının dans gösterisi vardı. Erkek kırkayak program bo devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.