Altın Portakal bu yıl da çok konuşulacak
 

43. Antalya Altın Portakal Film Festivali ve 2.Uluslararası Avrasya Film Yarışması, bu yıl 16-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festival, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından Real Hipermarketler Zinciri’nin sponsorluğunda düzenleniyor. Festival’de bu yıl ilk kez Avrupalı ve Asyalı sektör temsilcilerinin biraraya geleceği “Avrasya Film Marketi” de organize edilecek.

42 yıllık tarihinde ilk kez, özel sektörün güçlü bir ismi olan Real’in resmi sponsorluğunu arkasına alan Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu desteği yine sinemaya döndürebilme çabası ile 16-23 Eylül 2006 tarihlerinde düzenlenecek olan 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali ile 2. Uluslararası Avrasya Film Festivali’nin yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

FESTİVAL, SAİT HALİM PAŞA YALISI’NDA TANITILDI
Festival’deki etkinliklere ilişkin Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan TÜRSAK Vakfı Başkanı Engin Yiğitgil, yönetmen Şerif Gören başkanlığındaki Giovanni Scognamillo, Ara Güler, Serra Yılmaz, Reha Erdem, Fatih Özgüven, Mine Vargı, Nejat İşler’den oluşan Altın Portakal Jürisi’ni tanıttı. Jüri’de ayrıca -tanıtım toplantısına katılamayan- Fransız yönetmen/yapımcı Paul Grandsard da bulunuyor.
 
 Bu yıl ilk defa senaryo ve müzik dallarında da ödül verileceğini belirten Yiğitgil, “En İyi Yönetmen Ödülü”nün 30 bin YTL’ye, “En İyi Film Ödülü”nün de 300 bin YTL’ye çıkarıldığını bildirdi.
Kaynak:Ntvmsnbc 14 Haziran 2006

 
Süper Teyze 391
Geceyarısı küçük Berk yattığı yerden babasına seslendi : - Babacığım, bana bir bardak su verir misin lütfen ? - İyi ama oğlum, şimdiye kadar tam beş bardak su getirdim sana, dedi adam. Be devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.