Bambaşka bir Işın
 

Işın Karaca, 1,5 yıllık aradan sonra yeni albümü "33/3 Başka" ile müzikseverlerin karşısında...

2006 yazını yeni bir albümle karşılamak isteyen Işın Karaca, "33/3 Başka" adlı çalışmasını tamamladı. Seyhan Müzik Gold ve Akış Production etiketiyle dün piyasaya sürülen albümde toplam 11 şarkı var. Alper Narman, Fettah Can, Bülent Özdemir, Yasemin Pulat ve Onur Mete’nin eserlerinden oluşan "33/3 Başka"da, Karaca’nın Erdem Yörük ile birlikte yaptığı "33/3 Herşeye Rağmen" adlı bestesi de yer alıyor.

Müzik direktörlüğünü ve düzenlemelerini Erdem Yörük’ün yaptığı, Erhan Bayrak ve Tarık Sezer’in düzenlemelere imza attığı "33/3 Başka" için Işın Karaca, "Yaklaşık 6 aylık repertuvar ve 1.5 aylık stüdyo çalışması sonucunda albümü tamamladık. Beste ve kompozisyonlarda etnik öğelerin, elektronik müzik anlayışı içinde kullanıldığı dikkat çekiyor. Çıkış şarkımız ise ’Mandalinalar’... İlk klibi de Kubilay Kasap yönetiminde bu şarkıya çektik" dedi.
Kaynak: Hürriyet 15 Haziran 2006

 
Süper Teyze 350
Cihan babasıyla lahmacun yemeye gitmişti. Siparişleri gelmiş, tam yemeye başlamışlardı ki,çocuk bağırmaya başladı : - Baba şu adama bak ! Şu adama bak ! Babası sinirlendi : - Sana kaç kere  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.