İstanbul Boğazı’nda Sting fırtınası
 

İstanbul Boğazı’nın hemen yanıbaşında, dünyanın en güzel manzaralarından birini dekor olarak kullanan Kuruçeşme Arena’da, Sting ve ekibi muhteşem bir konser verdi.
 
Rock müziğin efsanevi ismi Sting, İstanbul’da konser verdi. Kuruçeşme Arena’daki konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi. Sanatçının ‘Broken Music Turnesi’ kapsamında BKM organizasyonuyla gerçekleşen konseri, Garanti Bankası’nın ana sponsorluğunda yapıldı.

Konserde, gitarda Dominic Miller, Lyle Workman, bateride Abe Laboriel Jr. gibi dünyaca ünlü müzik ustaları da Sting’e eşlik etti.

Ailesiyle birlikte 3 gece İstanbul’da kalan Sting’in turnesi, 16 Haziran’da Atina, 17 Haziran’da da Selanik konserleriyle sürecek.

BKM Organizasyon tarafından Sting’in turne talepleri doğrultusunda hazırlanan Kuruçeşme Arena’daki sahne, 2 metre yüksekliğinde bir platform üzerine 33 metre genişliğinde ve 15 metre derinliğindeydi.

Konserin ışık ve ses düzeni, 7 adet TIR ile Türkiye’ye getirildi.
Kaynak: Ntvmsnbc 15 Haziran 2006

 
Süper Teyze 241
Küçük kız merakla annesine sordu : - Anneciğim neden düğünlerde bütün gelinler beyaz giyerler ? - Çünkü düğün günü, gençkızların en mutlu günleridir kızım. Beyazlar içinde, mutlu bir hayata ba devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.