Kendimi Türk gibi hissediyorum
 

"Sınav" adlı filmin çekimleri için geçtiğimiz gün İstanbul’a gelen Jean Claude Van Damme, kendisini Türk gibi hissettiğini söyleyerek "Burada olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Türkiye’yi daha önce de ziyaret etmiş olan aksiyon filmlerinin ünlü ismi Jean Claude Van Damme, Fida Film ve Böcek Yapım ortaklığında çekilecek "Sınav" filminde rol almak üzere Türkiye’ye geldi. Bu kez babası Eugene Van Varenberg’i de beraberinde getiren oyuncu, gördüğü ilgiden çok memnun kaldı. Öğleden sonra Ortaköy’deki The House Cafe’ye giden aktör, "Kendimi Türk gibi hissediyorum ve Türkiye’de olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Ömer Faruk Sorak’ın yöneteceği filmde üniversiteye giriş sınav sorularını çalmak için beş öğrenciye yardım eden bir İngiliz hırsızı canlandıracak olan Van Damme, bu komedi filmiyle tarzının da dışına çıkacak. Sorak, Van Damme’ın kadroda bulunmasıyla ilgili şunları söyledi: "Van Damme bizim kuşak için filmleri izlendikten sonra en fazla ’onun gibi olmak’ istenen adamdı. Çocuklar onun gibi olmak, dövüşmek istiyorlardı. Ama gerçekte Van Damme kimdi? Bu film işte bu sorunun yanıtını ortaya koyacak." 
Kaynak: Hürriyet 20 Haziran 2006

 
Süper Teyze 338
Boğaç, saçma  bilmecelere çok meraklıydı. Bir gün yine yakın arkadaşı Okay’ı yakaladı : - Bilmeceme doğru cevap verirsen, sana benden bir dondurma ! Anlaştık mı ? dedi. - Anlaştık , ded devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.