Pink Floyd Türkiye’de
 

Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen grup üyeleri, sempatik hareketleriyle dikkat çekti.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ’Yaz Festivali’ kapsamında, salı akşamı Kuruçeşme Arena’da bir konser verecek olan Pink Floyd üyeleri, saat 22.30 sıralarında, Atina’dan özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi. Vakıf yöneticileri tarafından karşılanan grup üyeleri, işlemlerinin tamamlanması için bir süre VIP Salonu’nda bekledi.

Havalimanı’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından grup üyeleri kendilerine tahsis edilen araçlara geçti. Araçlara binen grup üyelerinden bazıları, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına ilginç hareketler yaptı. Pink Floyd üyelerinin neşeleri gözden kaçmadı. Bu arada bazı grup elemanları, araçlarda yer bulamayınca, daha sonra getirtilen otomobillere binmek zorunda kaldı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda herhangi bir açıklama yapmayan Pink Floyd üyeleri, daha sonra kalacakları otele hareket etti.
Kaynak: İnternet Haber 20 Haziran 2006

 
Süper Teyze 432
  Ali ve Ayşe, okuldan sonra aynı otobüsle evlerine dönüyorlardı. Ali o gün otobüsteki yerine oturur oturmaz gözlerini yumdu. Ayşe şaşırmıştı : - Çok mu yorgunsun ? Uyuyacak mısın Ali ? - Hay devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.