‘En sinir bozucu’Jar Jar Binks
 

‘Yıldız Savaşları - Star Wars’ serisinden ‘Jar JarBinks’sinematarihinin “en sinir bozucu” film karakteri seçildi.

İngiliz sinema sitesi “Love Film”in 5 bin izleyicinin oylamaya katıldığı ‘Sinema Tarihinin En Sinir Bozucu Film Karakterleri’ anketinde “Jar Jar Binks” uzak ara birinci oldu.

Ankette oy kullananların büyük çoğunluğu, filmde, Qui-Gon Jinn ve Obi-Wan Kenobi’nin müttefiki ve arkadaşı olan, eşek ve balık karışımı yüzü, deveye benzeyen bacakları bulunan karaktere oy verdi.

Yapımda, “herşeye karışması” ve “sakarlığıyla” tanınan Jar Jar Binks, İngilizce’nin değişik bir lehçesini konuşmasıyla da dikkat çekiyor.

Oyuncu Ahmet Best’in bilgisayar hareketleriyle hayat verdiği ve seslendirdiği Jar Jar Binks, uzun zamanlı olarak tamamen bilgisayar tarafından canlandırılan ilk film karakteri unvanını taşıyor.

Sinemada bilgisayar efektleri konusunda öncü olan ve ‘Yıldız Savaşları’ serisinin yönetmenliğini üstlenen George Lucas’ın sahibi olduğu “Industrial Light and Magic” isimli firma tarafından üretilen Binks, bilgisayar harikası olmasına rağmen seyirciden sempati toplayamıyor.
Kaynak: Ntvmsnbc 20 Haziran 2006
 

 
Süper Teyze 29
Bütün sınıf çok heyecanlıydı çünkü öğretmen içlerinden birini sözlüye kaldıracaktı. Önündeki listeye uzun uzun baktıktan sonra : - 137 ! Eda Sezer, tahtaya ! dedi. Eda heyecandan soğuk terler döke devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.