Minogue sahneye dönüyor
 

Göğüs kanserine yakalanmasının ardından tedavi gören ve kanseri yenen Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, yıl sonunda, uzun bir aradan sonra yeniden sahnelere dönüyor.

Frontier Touring şirketinden Michael Gudinski, adı ’’Showgirl Homecoming’’ şeklinde değiştirilecek olan gösteriler kapsamındaki ilk konserin 11 Kasım için öngörüldüğünü söyledi. Gudinski, ’’En zor aşamadan çıktı, sizleri yeniden görmek, aranıza dönmek için çok kararlı ve çok sabırsız’’ dedi ve kısa bir süre önce Londra’da Minogue’u ziyaret ettiğini, kendisini iyi gördüğünü belirtti. Avustralyalı şarkıcının önünde aşması gereken bazı etapların bulunduğunu belirten Gudinski, ancak kasımda turnenin yapılacağından çok emin olduklarını söyledi.

Kylie Minogue, ’’Showgirl’’ adlı turnesi sırasında, Mayıs 2005’te, kansere yakalandığını açıklamış, tedavi görmek amacıyla turnesine ara vermişti. Sanatçının fiziksel durumu göze alınarak, turnenin geniş bir zaman dilimine yayılacağı belirtiliyor. İlk konser, Sydney’de 11 Kasımda, ikincisi ise 17 Aralıkta Melbourne’de olacak.
Kaynak: İnternetHaber 22 Haziran 2006

 
Süper Teyze 302
Genç kadın evcil hayvanlar satan dükkana girdi ve satıcıya bir papağan satın almak istediğini söyledi. - Tam size göre bir kuşumuz var ama biraz pahalı, dedi adam. - Fiat devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.