Rafet’ten kaset müjdesi
 

Rafet El Roman yaklaşık bir ay sonra piyasaya çıkaracağı “Gönül Yarası” adlı albümünü ve aynı adı taşıyan şarkısının, ilk defa Bergama"da söyledi. Asklepion Antik Tiyatro"yu dolduran seyircilerin büyük alkış alan bu albüm bu yaz sezonu iddialı bir çıkış yapacağı sinyali verdi.

70.Uluslararası Bergama Kermesi kapsamında Asklepion Antik Tiyatro"da bir konser veren Rafet El Roman, Bergamalıları coşturdu. Rafet El Roman, billur sesiyle Asklepion Antik Tiyatro"yu inletti.

Yaklaşık 6 bin kişinin dinlediği konsere, “Yalancı Şahidim” adlı şarkısı ile başlayan ve aynı şarkı ile bitiren ve dillerden hiç düşmeyen şarkılarını bir bir sıralayan ve her şarkısını seyircilerle birlikte söyleyen Rafet El Roman, gösterdiği üstün sahne performansı ile Bergama Kermesi"nin altıncı gününde unutulmaz bir konser verdi. Bergama"da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Rafet El Roman, “Her medeniyetlerden izler taşıyan Ege"de ve Bergama"da olmaktan ve tıklım tıklım dolu tarihi bir antik tiyatroda konser vermekten çok mutlu oldum. Bu antik tiyatroda yine sahne almayı çok isterim” dedi.
Kaynak:İnternetHaber 23 Haziran 2006

 
Süper Teyze 50
Yazılı sınav sırasında,öğretmen öğrencilerin arasında dolaşıyordu. Birden Emre’nin yanında durdu : - Yakaladım seni !  Şimdiye kadar tam dört kere arkadaşının cevaplarına baktın ! - Ne yapayı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.