İztuzu, dünyanın en iyi 6. kumsalı
 

İngiltere’de yayımlanan The Independent Gazetesi, deniz kaplumbağalarıyla ünlü ve yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki İztuzu Kumsalı’nı "en iyi 10 kumsal" sıralamasına aldı. Gazete, 6. sırada gösterdiği Muğla’daki İztuzu’nun doğal özelliklerine değinirken, kumsalın tatlı su ile deniz suyu arasında uzandığına dikkati çekti ve bölgeyi ziyaret edenlerin tercihlerine göre tatlı veya tuzlu suda yüzme olanağı bulunduğunu belirtti.

Gazete, kumsala gelenlerin genellikle Avrupalı olduğunu ve bölgenin "neşeli bir görüntüsünün" bulunduğunu ifade etti. Listede, aşıkların ve balayına çıkan genç evlilerin tercih ettiği İtalya’daki Priaia del Fuoco ilk sırada yer aldı. Ailelerin tercih ettiği Korsika sahilleri ikinci, Yunanistan’ın Mykonos Adası üçüncü, İbiza dördüncü, doğa sporlarını sevenlerin gittiği Mayorka beşinci, Valencia yedinci, sosyetenin tercihi Monte Carlo sekizinci, Elounda Yarımadası dokuzuncu ve Fransa’nın güneyi onuncu sırada gösterildi.
Kaynak:Hürriyet 27 Haziran 2006

 
Süper Teyze 20
Can balık tutmaya bayılıyordu. Sık sık babasıyla göl kenarına gider ve balık avlarlardı. Bir sabah erkenden babası uyurken, oltasını ve kavanozda biriktirdiği solucanlarını alarak göl kenarına balık devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.