Ücretsiz Kartal Belediyesi Yaz Okulu Açılıyor...
 

Kartal Belediyesi’nin,Kartalite Yaşam Kalitesini Yükseltme Projesi kapsamında düzenlediği “YAZ OKULU” programı, yaz aylarında çocuklarımızın eğlenceli ve daha dolu günler geçirmesi için  NLP Uzmanı Oğuz SAYGIN yönetiminde başlıyor.

Kamuoyunun da yakından tanıdığı Oğuz Saygın, programın içeriği ile ilgili şunları söyledi; “ Programı diğer yaz okullarından farkı kılan   sporaktif faaliyetlerle sınırlı kalmayıp, hafıza tekniklerine ve eğitime de yer vermesi. Bu okulda çocuklar sağ ve sol beyinlerini etkin kullanmayı ve toplum içinde kendilerini daha doğru ifade etmeyi öğrenecekler. Kartalda YAZ OKULU’ na gerçekten yoğun bir talep var. Halkın bu isteği ve ilgisi bizleri de heyecanlandırdı ve harekete geçirdi. Bu nedenle de Yaz Okulu programı sabah ve öğleden sonra olmak, hafta içi beş gün; 2 grup halinde gerçekleşecektir. Her ders kendi alanında uzman  eğitimciler tarafından verilecek. Hedefimiz 800’ün üzerinde çocuğumuza bu eğitimleri verebilmek. Amacımız; onları en güzel şekilde yetiştirip donanımlı ,dinamik ve kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamak. Tabiî ki bu istekler güzel ama buna destek vermek en güzeli… Dolayısıyla bu konuyu bir ihtiyaç olarak tespit edip, Kartallı çocuklara bu eğitimi sunan ve onların gelişmesine gerçekten önem veren Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar’ a teşekkürü de kendime bir borç bilirim.”Diye ifade etti.


Program kapsamında eğitici öğretici eğlenceli etkinlikler de yer alıyor. Program İçeriğindeki dersler şunlardır; hızlı okuma, hafıza teknikleri, zihinsel matematik, İngilizce bilgisayar,beyni etkin kullanma, dram ve kendini ifade edebilme, satranç, masa tenisi. Tüm dersler  mekan olarak oldukça modern ve donanımlı bir yapıya sahip olan Hürriyet Mahallesi YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTME MERKEZİ’nde gerçekleştirilecek. Programda çocuklar hem okul hayatına hem de hayat okuluna hazırlanacak bir eğitim ile dolu dolu bir yaz geçirecekler.
3. sınıf ve 8. sınıf yaş aralığındaki öğrencilerin iki kategoride katılacağı YAZ OKULU hafta içi 5 gün sabah 10.00–13.00; öğleden sonra 14.00–17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.   
3 Temmuz 2006 tarihinde başlayacak olan YAZ OKULU’nun 1. kuru 28 Temmuz 2006 tarihinde  sona erecek.
Yoğun bir talep olması sebebiyle iki grup halinde gerçekleştireceğimiz YAZ OKULU, 1 Ağustos 2006 tarihinde de 2. kur öğrencilerinin katılımı ile başlayacak; bu kur 29 Ağustos 2006 tarihinde de sona erecek.
Her kur sonunda yapılacak olan sertifika töreninde öğrenciler okulda öğrendiklerini sergileyebilecekleri bir gösteri de yapacaklar.

Bilgi ve Kayıt için
0216 306 37 00

 
Süper Teyze 443
 Umut, okulun ilk günü kantinde gördüğü Sevinç’ten çok hoşlanmış, bakışlarını dakikalarca kızın üzerinden ayıramamıştı. Ders dinlerken de aklında hep  Sevinç vardı. Son zilin çalmasına kad devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.